Filterdug

Optimal filtrering med filterdug

Union Oiltech lagerfører et stort sortiment af filterduge til filtrering af uønskede partikler i væsker. Vore filterduge anvendes inden for mange brancher og er af højeste kvalitet, som sikrer en optimal drift og effektiv filtrering. Filterdugene fås i afstemte størrelser tilpasset den enkelte virksomheds behov og kan leveres med kort varsel.

Se også muligheder inden for filteranlæg og magnetfiltre.

Filterpapir og filterdug på rulle

Filterdugens anvendelsesområder

En filterdug består af nålefiltrerede geotekstiler og kan derfor benyttes til mange forskelligartede opgaver inden for industri og produktion, hvor der er behov for filtrering, afvanding eller sigtning.

Filterdugene produceres i mange forskellige materialer fra alm. stål til kunststof, de kan derfor benyttes til mange forskellige formål. Grundet filterdugens egenskaber benyttes de foruden industriel filtrering også til fx til lægning af ny veje, fliser, beplantninger og arkitektur.

Bestil en filterdug og få hurtig levering

Union Oiltech har mange års erfaring og fokuserer altid på en individuel og kompetent rådgivning. Med et komplet program af filtreringsudstyr, kan vi sammensætte en løsning, som passer til din virksomheds behov for filtrering.

Vi er en virksomhed som ønsker at være på forkant, vi samarbejder derfor med førende leverandører af filtreringsudstyr, og det gør os i stand til at varetage udfordrende og nye opgaver. Finder du derfor ikke det du skal bruge, her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os for en snak om mulighederne.

Vi tilbyder endvidere vore kunder et ”buffer-lager”, så du altid har mulighed for hurtig levering og optimal drift af din virksomhed.

Kontakt Union Oiltech på tlf. 76 20 80 10