Luftfiltrering

Union Oiltech har gennem mange år leveret løsninger indenfor luftfiltrering af høj kvalitet

Vi kan med stor sandsynlighed levere det luftfilter som din virksomhed har brug for. Vores sortiment består højkvalitets luftfiltre som HEPA og ULPA filtre, et stort udvalg af filtre til HVAC anlæg, panelfiltre med mere. Hos Union Oiltech tilbyder vi også udskiftning af filterposer, støttekurve og rensesystemer til filterposer.

Det rette filter til den rette opgave

Det er vigtigt at man bruger det rigtige luftfilter til sit anlæg. Det er også afgørende for driftsomkostningerne af filtreringsanlægget, at der bruges det rigtige luftfilter, og at det skiftes i tide. Bliver filteret stoppet, bruger anlægget mere energi for at cirkulere luft igennem filteret. Luftfiltre i høj kvalitet tjener sig hurtigt hjem igen, i og med at man kan mindske energiforbruget, da de holder i længere tid. Det er derudover også godt for indeklimaet at bruge et godt filter.

Vi leverer kun højkvalitets filtre som kan binde flere partikler før trykket stiger i anlægget, og filteret skal skiftes.

Kuvertfilter

Kuvertfiltrene i vores sortiment er fremstillet af syntetiske fibre eller glasfibre. Begge dele af den velkendte høje tyske kvalitet. Luftfilteret er syet til v-formede poser, som sikrer at partikler ned til 0,4µm ikke kommer igennem. Kuverfiltrene anvendes i standard filtersystemer fra forskellige producenter, og vi leverer dermed filtre i alle de gængse størrelser. Filtrene bruges også som forfiltre til kraftigere anlæg som HEPA filtre eller kul filtre. Den høje kvalitet sikrer at de holder i lang tid, før de skal skiftes.

Kompaktfilter

Kompaktfiltrene er ideelle til filtrering af store mængder luft, samtidigt med at det er pladsbesparende. De bruges ofte i anlæg med variable og ustabile mængder luft, og de er også modstandsdygtige over for trykbølger fra f.eks turbineanlæg.

Luftfiltreringsprodukter

HEPA og ULPA filtre

HEPA og ULPA filtre anvendes til områder og anlæg hvor der kræves steril luft. Det bruges i en lang række områder inden for farmaceutisk-, elektronik og procesindustrien hvor der er skarp kontrol med luftens indhold partikler. Disse filtre er de kraftigste og mest sterile filtre som udbydes. De fremstilles i renrum og testes i følge DS/EN 1822 standarden.

Vi har også et stort udvalg af andre luftfiltre som panelfiltre, planfiltre, columbusfiltre og filtermåtter.

Er du interesseret i en løsning der passer til din virksomhed, vores sortiment eller hvilket filter der passer dit forbrug bedst, er du velkommen til at ringe til os på tlf.: 76 20 80 10 eller udfylde vores kontaktformular. Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.