Filter patroner

Delta-Xero filterpatroner

Den patenterede Delta-Xero patron er grunden til, at Delta-Xero filtreringssystemer er så effektive.

0,1 mikron filtrering

Delta-Xero-patronen virker ved at trække væske fra en maskine eller lagertank og føre den gennem mikroskopiske filterkapillærer for at fjerne partikler, vandlak og salte ned til 0,1 mikron. Det overstiger ISO4406-specifikationen markant. Kontaminering og vand opbevares i patronen til efterfølgende sikker bortskaffelse.

Modulær tilgang

DXO-patronerne kan bruges enkeltvis eller i kombination med op til 12, hvilket giver en meget bred vifte af kapaciteter fra 100 til 12.000 liter og flowhastigheder fra 1Lpm til 20Lpm. De er velegnede til marine, industri, affald til energi, elproduktionssystemer og en lang række andre applikationer. Patronerne er fuldt indkapslet og meget nemme at udskifte, hvilket gør dem ideelle til brug i akavede områder såsom vindmøller.

Genanvendelig

DXO-patroner er lavet af genbrugsmateriale og er i sig selv genanvendelige. De brugte filtreringsmedier kan bruges i affald til energianlæg.

3 versioner

DXO-patronen fås i en standardversion, der bruges til hydraulisk væske- og smøremiddelfiltrering, og en drivlinjeversion, optimeret til brændstoffiltrering. Hver version er tydeligt farvekodet for nem identifikation.

null

DXO-1525 Cartridge

Læs mere

null

DXO Powertrain Cartridge

Læs mere

null

DXO Cartridge

Læs mere